Opinie klientów

Wyjazdy i bilety na mecze FC Barcelona
Wyjazdy na turnieje tenisowe
bilety VIP
Wycieczka autokarowa na Monza
Wyjazdy na mecze Realu Madryt

Opinie klientów

o organizacji wyjazdów do na imprezy sportowe (mecze, Formuła 1, MotoGP, SGP, turnieje tenisowe, itp) przez biuro podróży Mega Travel. Prześlij nam swoja opinię na sport(małpa)megatravel.pl

opinie

żużel Praga 2019

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Dziękuje za tak szybką i sprawną obsługę. Bilety dotarły. Pozdrawiam :)

Data: 
01.02.2019
Podpis: 
Magdalena51

żużel Praga 2019

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Dziękuje bardzo za pomoc w dokonaniu transakcji. Była to moja pierwsza próba kupna biletów przez internet i przebiegła ona pozytywnie. Mam nadzieje, że nie ostatni raz.

Data: 
24.01.2019
Podpis: 
Wiktor C.

żużel Praga

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

bilety wydrukowane, wszystko ok. Dziękuje, pozdrawiam. Super kontakt w przyszłości będę pamiętał i polecał innym dziękuje pozdrawiam

Data: 
21.01.2019
Podpis: 
Sławomir S.

żużel Praga

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Bardzo dziękuje za sprawne załatwienie sprawy.
Wszystko jest ok. Bilety są dostępne bez problemu.

Data: 
01.02.2019
Podpis: 
Marek B.

żużel Praga

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Dziękuje! Obsługa na medal!!!!!!!!!!!!!!!!!

Data: 
08.03.2018
Podpis: 
Robert Ch.

żużel Krsko

Miejsce/Kierunek: 
Słowenia/Krsko

Jeszcze raz dziękuję za okazaną mi pomoc i profesjonalną jakość świadczonej usługi. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Data: 
30.04.2018
Podpis: 
Andrzej B.

Wyjazd na mecz Manchester United

Miejsce/Kierunek: 
Manchester, Wielka Brytania

Pani Paulino bardzo dziękuję za pomoc w organizacji wyjazdu do Manchesteru na mecz. Dzięki Pani udało mi się podarować synowi niezapomniane wrażenia z okazji jego urodzin. Wszystko było w porządku, dobra lokalizacja hotelu, a bilety na mecz czekały w hotelu. Pozdrawiam i mam nadzieję, że to nie ostatni wyjazd z mega travel.

Data: 
2-4.11.2018
Podpis: 
Ewa Z.

SGP Praga

Miejsce/Kierunek: 
Praga, Czechy

Witam serdecznie.
Bilety otrzymałem, bardzo dziękuje za fachową i miłą obsługę oraz pomoc. Pozdrawiam

Data: 
26.05.2018
Podpis: 
Radek J.

Real Madryt – Tottenham

Miejsce/Kierunek: 
Madryt, Hiszpanai

Witam
Serdecznie dziękuję za wszystko co z Pani strony mi umożliwiło pobyt w Madrycie. Niezapomniane wrażenia na meczu.

Data: 
16-18.10.2017
Podpis: 
Jan T.

MOTO GP Brno 2019

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Brno

Wszystko otwiera się poprawnie, Bilety są dobrej jakości. Dziękuje za pomoc i szybkie załatwienie usługi. Pozdrawiam.

Data: 
03.02.2019
Podpis: 
Kamil S.

Strony