Opinie klientów

Wyjazdy i bilety na mecze FC Barcelona
Bilety na Formuła 1
Wycieczka autokarowa na Hungaroring
Wycieczka autokarowa do Monako
Wyjazdy na mecze Realu Madryt
Wycieczka samolotowa na Hungaroring
wycieczka na SGP Czech
Wyjazdy i bilety na Roland Garros
Wycieczka autokarowa na Monza
Wyjazdy na turnieje tenisowe
Wycieczka autokarowa na Hockenheim
Wyjazdy na mecze Ligi Mistrzów

Opinie klientów

o organizacji wyjazdów do na imprezy sportowe (mecze, Formuła 1, MotoGP, SGP, turnieje tenisowe, itp) przez biuro podróży Mega Travel. Prześlij nam swoja opinię na sport(małpa)megatravel.pl

opinie

żużel Praga

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Dziękuje! Obsługa na medal!!!!!!!!!!!!!!!!!

Data: 
08.03.2018
Podpis: 
Robert Ch.

żużel Krsko

Miejsce/Kierunek: 
Słowenia/Krsko

Jeszcze raz dziękuję za okazaną mi pomoc i profesjonalną jakość świadczonej usługi. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Data: 
30.04.2018
Podpis: 
Andrzej B.

Wyjazd na mecz Manchester United

Miejsce/Kierunek: 
Manchester, Wielka Brytania

Pani Paulino bardzo dziękuję za pomoc w organizacji wyjazdu do Manchesteru na mecz. Dzięki Pani udało mi się podarować synowi niezapomniane wrażenia z okazji jego urodzin. Wszystko było w porządku, dobra lokalizacja hotelu, a bilety na mecz czekały w hotelu. Pozdrawiam i mam nadzieję, że to nie ostatni wyjazd z mega travel.

Data: 
2-4.11.2018
Podpis: 
Ewa Z.

SGP Praga

Miejsce/Kierunek: 
Praga, Czechy

Witam serdecznie.
Bilety otrzymałem, bardzo dziękuje za fachową i miłą obsługę oraz pomoc. Pozdrawiam

Data: 
26.05.2018
Podpis: 
Radek J.

Real Madryt – Tottenham

Miejsce/Kierunek: 
Madryt, Hiszpanai

Witam
Serdecznie dziękuję za wszystko co z Pani strony mi umożliwiło pobyt w Madrycie. Niezapomniane wrażenia na meczu.

Data: 
16-18.10.2017
Podpis: 
Jan T.

Mecz

Miejsce/Kierunek: 
POLSKA

Dziękuję za zorganizowanie biletów na mecz Polska-Rumunia.
Wszyscy uczestnicy z Leżajska byli zadowoleni z "miejscówek".

Data: 
12.06.2018
Podpis: 
Maciej W.

Hungaroring 2018

Miejsce/Kierunek: 
Budapeszt, Węgry

Pani Paulino wszystko jest w jak najlepszym porządku. Bilety dotarły na czas, miejsca wspaniałe, zwiedzanie boxow z biletem weekendowym - niesamowite przeżycie. Bardzo dziękuję i na pewno skorzystam jeszcze z Państwa pośrednictwa.

Data: 
12.08.2018
Podpis: 
Agnieszka P.

Grand Prix na żużlu Toruń

Miejsce/Kierunek: 
Toruń

Bilety już otrzymałem. Drugi raz skorzystałem z Państwa usług i drugi raz jestem zadowolony.
Pozdrawiam

Data: 
7.10.2017
Podpis: 
Grzegorz Ż.

FC Barcelona vs ROMA

Miejsce/Kierunek: 
Hiszpania/Barcelona

Dziękuje Mega Travel za tak wspaniałą organizację wyjazdu. Polecam wszystkim! Miłe zaskoczenie, gdy zamiast zamówionego hotelu 3*, dostaliśmy 4*:). Bilety na zwiedzenie Sagrada Familia zadziałały bez problemowo, mimo naszych obaw.
Świetne miejscówki na Camp Nou= Messi na wyciągnięcie ręki!

Data: 
09.04.2018
Podpis: 
Zbyszek z rodziną.

Bayern Monachium - Real Madryt

Mecz wart każdej złotówki!
Stadion widziałem z hotelu. Obsługa bardzo miła i pomocna.

Data: 
30.04.2018
Podpis: 
Michal K

Strony