Opinie klientów

Wyjazdy i bilety na mecze FC Barcelona
Wyjazdy na turnieje tenisowe
bilety VIP
Wyjazdy na mecze Realu Madryt

Opinie klientów

o organizacji wyjazdów do na imprezy sportowe (mecze, Formuła 1, MotoGP, SGP, turnieje tenisowe, itp) przez biuro podróży Mega Travel. Prześlij nam swoja opinię na sport(małpa)megatravel.pl

opinie

Żuzel Praga 2020

Bardzo dziękuję za pomoc w kupnie tych biletów, mam nadzieję że w przyszłości będę mógł skorzystać z waszych usług jak również będę polecał wasze usługi. Bardzo dziękuję.

Data: 
21.01.2020
Podpis: 
Pan Patrycjusz Z.

żużel Praga 2019

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Dziękuje za tak szybką i sprawną obsługę. Bilety dotarły. Pozdrawiam :)

Data: 
01.02.2019
Podpis: 
Magdalena51

żużel Praga 2019

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Dziękuje bardzo za pomoc w dokonaniu transakcji. Była to moja pierwsza próba kupna biletów przez internet i przebiegła ona pozytywnie. Mam nadzieje, że nie ostatni raz.

Data: 
24.01.2019
Podpis: 
Wiktor C.

żużel Praga

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

bilety wydrukowane, wszystko ok. Dziękuje, pozdrawiam. Super kontakt w przyszłości będę pamiętał i polecał innym dziękuje pozdrawiam

Data: 
21.01.2019
Podpis: 
Sławomir S.

żużel Praga

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Bardzo dziękuje za sprawne załatwienie sprawy.
Wszystko jest ok. Bilety są dostępne bez problemu.

Data: 
01.02.2019
Podpis: 
Marek B.

żużel Praga

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Dziękuje! Obsługa na medal!!!!!!!!!!!!!!!!!

Data: 
08.03.2018
Podpis: 
Robert Ch.

żużel Krsko

Miejsce/Kierunek: 
Słowenia/Krsko

Jeszcze raz dziękuję za okazaną mi pomoc i profesjonalną jakość świadczonej usługi. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Data: 
30.04.2018
Podpis: 
Andrzej B.

Wyjazd na mecz Manchester United

Miejsce/Kierunek: 
Manchester, Wielka Brytania

Pani Paulino bardzo dziękuję za pomoc w organizacji wyjazdu do Manchesteru na mecz. Dzięki Pani udało mi się podarować synowi niezapomniane wrażenia z okazji jego urodzin. Wszystko było w porządku, dobra lokalizacja hotelu, a bilety na mecz czekały w hotelu. Pozdrawiam i mam nadzieję, że to nie ostatni wyjazd z mega travel.

Data: 
2-4.11.2018
Podpis: 
Ewa Z.

Wyjazd na mecz FC Barcelona vs Celta Vigo

Miejsce/Kierunek: 
Hiszpania/Barcelona

Chciałbym podziękować za pomoc w organizacji całego przedsięwzięcia :).
Cała nasza czwórka była bardzo zadowolona z tego, jak sprawnie przebiegła podróż.
Hotel bardzo przyjemny - kameralny i przyjazny dla gości, w idealnej lokalizacji.
Najbardziej cieszy wynik meczu i możliwość obejrzenia hat-tricka Messiego na żywo :).

Podpis: 
Pan Marcin W.

SGP Praga

Miejsce/Kierunek: 
Praga, Czechy

Witam serdecznie.
Bilety otrzymałem, bardzo dziękuje za fachową i miłą obsługę oraz pomoc. Pozdrawiam

Data: 
26.05.2018
Podpis: 
Radek J.

Strony