Opinie klientów

Wyjazdy na turnieje tenisowe
Wyjazdy i bilety na mecze FC Barcelona
Wycieczka autokarowa na Hungaroring
LM Cwierćfinał
Wycieczka autokarowa na Monza
Wycieczka autokarowa do Monako
Wyjazdy na mecze Realu Madryt
Wycieczka autokarowa na Hockenheim
wycieczka na SGP Czech
Bilety na Formuła 1
Wyjazdy i bilety na Roland Garros

Opinie klientów

o organizacji wyjazdów do na imprezy sportowe (mecze, Formuła 1, MotoGP, SGP, turnieje tenisowe, itp) przez biuro podróży Mega Travel. Prześlij nam swoja opinię na sport(małpa)megatravel.pl

opinie

żużel Praga 2019

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Dziękuje za tak szybką i sprawną obsługę. Bilety dotarły. Pozdrawiam :)

Data: 
01.02.2019
Podpis: 
Magdalena51

żużel Praga 2019

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Dziękuje bardzo za pomoc w dokonaniu transakcji. Była to moja pierwsza próba kupna biletów przez internet i przebiegła ona pozytywnie. Mam nadzieje, że nie ostatni raz.

Data: 
24.01.2019
Podpis: 
Wiktor C.

żużel Praga

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

bilety wydrukowane, wszystko ok. Dziękuje, pozdrawiam. Super kontakt w przyszłości będę pamiętał i polecał innym dziękuje pozdrawiam

Data: 
21.01.2019
Podpis: 
Sławomir S.

żużel Praga

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Bardzo dziękuje za sprawne załatwienie sprawy.
Wszystko jest ok. Bilety są dostępne bez problemu.

Data: 
01.02.2019
Podpis: 
Marek B.

żużel Praga

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Dziękuje! Obsługa na medal!!!!!!!!!!!!!!!!!

Data: 
08.03.2018
Podpis: 
Robert Ch.

żużel Krsko

Miejsce/Kierunek: 
Słowenia/Krsko

Jeszcze raz dziękuję za okazaną mi pomoc i profesjonalną jakość świadczonej usługi. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Data: 
30.04.2018
Podpis: 
Andrzej B.

Wyjazd na mecz Manchester United

Miejsce/Kierunek: 
Manchester, Wielka Brytania

Pani Paulino bardzo dziękuję za pomoc w organizacji wyjazdu do Manchesteru na mecz. Dzięki Pani udało mi się podarować synowi niezapomniane wrażenia z okazji jego urodzin. Wszystko było w porządku, dobra lokalizacja hotelu, a bilety na mecz czekały w hotelu. Pozdrawiam i mam nadzieję, że to nie ostatni wyjazd z mega travel.

Data: 
2-4.11.2018
Podpis: 
Ewa Z.

SGP Praga

Miejsce/Kierunek: 
Praga, Czechy

Witam serdecznie.
Bilety otrzymałem, bardzo dziękuje za fachową i miłą obsługę oraz pomoc. Pozdrawiam

Data: 
26.05.2018
Podpis: 
Radek J.

Real Madryt – Tottenham

Miejsce/Kierunek: 
Madryt, Hiszpanai

Witam
Serdecznie dziękuję za wszystko co z Pani strony mi umożliwiło pobyt w Madrycie. Niezapomniane wrażenia na meczu.

Data: 
16-18.10.2017
Podpis: 
Jan T.

MOTO GP Brno 2019

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Brno

Wszystko otwiera się poprawnie, Bilety są dobrej jakości. Dziękuje za pomoc i szybkie załatwienie usługi. Pozdrawiam.

Data: 
03.02.2019
Podpis: 
Kamil S.

Strony