Opinie klientów

Wyjazdy na mecze Realu Madryt
Wyjazdy na turnieje tenisowe
bilety VIP
Wyjazdy i bilety na mecze FC Barcelona

Opinie klientów

o organizacji wyjazdów do na imprezy sportowe (mecze, Formuła 1, MotoGP, SGP, turnieje tenisowe, itp) przez biuro podróży Mega Travel. Prześlij nam swoja opinię na sport(małpa)megatravel.pl

opinie

MOTO GP Brno 2019

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Brno

Wszystko otwiera się poprawnie, Bilety są dobrej jakości. Dziękuje za pomoc i szybkie załatwienie usługi. Pozdrawiam.

Data: 
03.02.2019
Podpis: 
Kamil S.

Mecz

Miejsce/Kierunek: 
POLSKA

Dziękuję za zorganizowanie biletów na mecz Polska-Rumunia.
Wszyscy uczestnicy z Leżajska byli zadowoleni z "miejscówek".

Data: 
12.06.2018
Podpis: 
Maciej W.

Manchester United - Arsenal

Miejsce/Kierunek: 
Wielka Brytania

Chciałam serdecznie podziękować za organizację wyjazdu. Jesteśmy oboje bardzo zadowoleni z organizacji podróży,hotelu a najbardziej oczywiście z samego meczu

Data: 
01.10.2019
Podpis: 
Lucyna W.

Manchester United - Arsenal

Miejsce/Kierunek: 
Wielka Brytania

Informuje, że wyjazd był udany. Miejsca na stadionie rewelacyjne. Bardzo dziękuje za miła obsługę oraz za bardzo dobry kontakt. Jestem pewien, że to nie będzie nasz ostatni wyjazd organizowany przez Megatravel.

Data: 
04.10.2019
Podpis: 
Pan Maciej R.

Hungaroring 2018

Miejsce/Kierunek: 
Budapeszt, Węgry

Pani Paulino wszystko jest w jak najlepszym porządku. Bilety dotarły na czas, miejsca wspaniałe, zwiedzanie boxow z biletem weekendowym - niesamowite przeżycie. Bardzo dziękuję i na pewno skorzystam jeszcze z Państwa pośrednictwa.

Data: 
12.08.2018
Podpis: 
Agnieszka P.

Grand Prix na żużlu Toruń

Miejsce/Kierunek: 
Toruń

Bilety już otrzymałem. Drugi raz skorzystałem z Państwa usług i drugi raz jestem zadowolony.
Pozdrawiam

Data: 
7.10.2017
Podpis: 
Grzegorz Ż.

Formuła 1

Miejsce/Kierunek: 
EUROPA

Bardzo dziękuje za pomoc, współpraca z Panią jak zwykle jest fantastyczna!!!! I choćby właśnie z tego względu wracam do Państwa prawie co rok aby zamówić bilety na F1.

Data: 
13.02.2019
Podpis: 
Pani Teresa G.

FC Barcelona vs ROMA

Miejsce/Kierunek: 
Hiszpania/Barcelona

Dziękuje Mega Travel za tak wspaniałą organizację wyjazdu. Polecam wszystkim! Miłe zaskoczenie, gdy zamiast zamówionego hotelu 3*, dostaliśmy 4*:). Bilety na zwiedzenie Sagrada Familia zadziałały bez problemowo, mimo naszych obaw.
Świetne miejscówki na Camp Nou= Messi na wyciągnięcie ręki!

Data: 
09.04.2018
Podpis: 
Zbyszek z rodziną.

Czech FIM Speedway Grand Prix Praga 2020

Miejsce/Kierunek: 
Czechy/Praga

Dziękuje wszystko ok.
Jeszcze raz dziękuje za bardzo profesjonalna obsługę. Życzę dalszych sukcesów.
Miłego dnia.

Podpis: 
Pan Dawid G.

Bayern Monachium - Real Madryt

Mecz wart każdej złotówki!
Stadion widziałem z hotelu. Obsługa bardzo miła i pomocna.

Data: 
30.04.2018
Podpis: 
Michal K

Strony